Peđa Grbin je ozbiljan protivnik i potencijalni premijer

Za vrijeme bivšeg lidera, SDP je bio beskrajno neuvjerljiv kao alternativa vlasti, te bio, nažalost, i pomalo smiješan. Nije bilo nikakve šanse da ozbiljnije uzdrmaju HDZ, a pogotovo ne Andreja Plenkovića.

Dolaskom Peđe Grbina na čelo stranke, SDP je dobio lidera koji je daleko ozbiljniji takmac. U kontekstu ranijih dešavanja u toj stranci, ovo samo po sebi nije veliko postignuće nego prije jedan povratak u normalu.

Bez obzira na relativno nedavni raskol SDP-a u Saboru (koji je, naravno, daleko od idealnog scenarija), ova stranka je na terenu prejaka da se ne bi mogla oporaviti i ojačati. Gospodin Grbin ju je odlučnim djelovanjem u gorespomenutoj situaciji opet postavio na zdrave noge.  

Današnjim intervjuom u Nedjeljom u 2, gospodin Grbin pokazao je da je ozbiljan političar, vješt komunikator i osoba koja zna što govori, i koja čini se zna i što radi. Ovakav političar potreban je ne samo SDP-u nego i Hrvatskoj općenito. Naime, jaka konkurencija je osnova uspješne i zdrave demokracije. Stoga sretno.

Screenshot: Youtube

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s